Koalat

Meidän uudesta koala neuvolakorttikotelosta lahjoitamme 1 € jokaista koteloa kohden, tukemaan haavoittuneita koaloita. Currumbin Wildlife Sanctuary on eläinsairaala, joka hoitaa yli 500 sairastunutta tai loukkaantunutta koalaa vuosittain. Lisäksi eläinsairaala tarjoaa turvallisen kodin monelle muulle haavoittuneelle eläimelle. 

Selviytymisen kannalta koala on suuressa vaarassa. Koala on puolustuskyvytön ja hidas liikkuja, joka syö ainoastaan puiden lehtiä ja jonka elinalueet pienenevät hälyttävästi. Australian ympäristöministerin mukaan jopa 30 prosenttia Uuden Etelä-Walesin pohjoisosien koaloista on saattanut kuolla monta viikkoa kestäneissä maastopaloissa.

 

 Vakavan kuivuuden ja lisääntyneiden tulipalojen vuoksi Currumbinin villieläinsairaalan eläinmäärä on kasvanut noin 20 prosenttia palovyöhykkeiltä ja niiden ympäristöstä. Sairaalan elintärkeä työ sairaiden, loukkaantuneiden ja orpojen kotoperäisten villieläinten hoidossa, kuntouttamisessa ja vapauttamisessa tarkoittaa, että sairaala on kasvanut yhdeksi vilkkaimmista villieläinsairaaloista maailmassa. Vuonna 2019 sairaalassa hoidettiin yli 12 200 eläintä, mukaan lukien 600 koalaa. Tätä palvelua tarjotaan ilmaiseksi yhteisölle. 

Yhdessä voimme tehdä hyvää, ja auttaa koalaperheitä! <3 Tukemaan koaloita ihanalla neuvolakorttikotelolla pääset tästä.

Kuva Currumbin Wildlife Sanctuary:n sivuilta