Our fearless founder

 Hei,

Olen iloinen, että olet löytänyt sivuillemme! 💛

Olen Tiia Hakala, ja perustanut LuKLabelin 4 -vuotta sitten. Aloitin yritykseni lasteni ollessa hyvin pieniä, kokemusta verkkokaupan pyörittämisestä tai tuotesuunnittelusta minulla ei ollut juuri yhtään. Sinnikkyyttä ja päättäväisyyttä oli kuitenkin sitä enemmän. Ennen yritystäni toimin kaupan-alalla esimiehenä 8 -vuoden ajan, tiimini oli n. 20 henkinen ja johdin päivittäisi rutiineja Helsingin vilkkaimmassa kauppakeskuksessa. 

LuKLabel idea syntyi, kun huomasin ettei "LuKLabelimaista" brändia ollut vielä Suomessa, halusin olla erottuva ja kyseenalaistaa kaiken mitä olin sitä ennen nähnyt. Minulle motivaattorina toimii se, kun saan luoda jotain uutta tyhjästä, en halua olla se joka kopioi toisten ideoita. Tästä pidän kiinni vielä tänä päivänäkin ja olen ollut onnekas saadessani ihmisiä ympärilleni, jotka tukevat matkaani.

LuKLabel tarinan suurimpia kertojia ovat kuitenkin olleet alusta asti asiakkaamme, he ovat tukeneet ja auttaneet minua kehittymään työssäni. 👣 Sen vuoksi olen myös itse päätynyt auttamaan asiakkaitani onnistumaan omien unelmiensa parissa. LuKLabelin rinnalla pyöritän myös toista yritystäni, joka mentoroi ja sparraa muita onnistumaan.

Menestys on kiinni 3 tärkeästä asiasta:

  • hyvin suunnitellusta strategiasta
  • tahtotilasta sekä mielenhallinnastasi
  • oikeista ihmisistä ympärilläsi

Julkaisen ajatuksiani väliajoin YouTube kanavassa, josta voit myös nähdä ensimmäiset kuvaamani videot LuKLabelin alkutaipaleelta - kun kaikki todella oli vain kaukaista unelmaa ja toivoa. Myös Instagram tililtäni voit inspiroitua ja kuulla mitä kaikkea olen oppinut oman matkani aikana. Ehkä kauttani uskallat vuorostaan kokeilla omia siipiäsi. 

MENTOROINTI 

Tarjoan jokaiselle unelmoijalle mentorointipalvelujani, jonka kautta autan sinua ottamaan ensimmäiset askeleesi, sekä rohkaisemaan sinua yrittämään! Palvelu on erityisesti sinulle jolta puuttuu tuki viereltä tai et tiedä miten edetä tavoitteesi kanssa. Autan sinua löytämään itsestäsi kykyjä, joita et ole luultavasti tullut itse huomanneeksi. Autan sinua lisäksi huomaamaan mitkä asiat elämässäsi tukevat tavoittettasi. Mentorointi sisältää  kaksi 4h tapaamista kuukaudessa, jotka voidaan hoitaa myös Zoomin välityksellä. Sekä viikottaiset haasteet, joilla ohjaan sinua lempeästi etenemään. Laita rohkeasti minulle viestiä ja kerron palvelusta lisää  ✨

HINNASTO

1kk - 199€

3kk - 299€ 

Laskut voi hoitaa myös kahdessa erässä, ensimmäinen erä tulee olla maksettuna ennen mentoroinnin alkua. Yhteydenotot joko some-kanavieni kautta tai tiia.hakala@luklabel.fi

Iloa päivääsi! 💛 

Tiia

Instagram tilini löydät täältä.

Facebook tilini löydät täältä.

Kurkkaa myös videoni:

Äitiys ja yrittäjyys