Our fearless founder

 Hei,

Olen iloinen, että olet löytänyt sivuillemme! 💛

Olen Tiia Hakala, ja perustanut LuKLabelin 6 -vuotta sitten. Aloitin yritykseni lasteni ollessa hyvin pieniä, kokemusta verkkokaupan pyörittämisestä tai tuotesuunnittelusta minulla ei ollut juuri yhtään. Sinnikkyyttä ja päättäväisyyttä oli kuitenkin sitä enemmän. Ennen yritystäni toimin kaupan-alalla esimiehenä 8 -vuoden ajan, tiimini oli n. 20 henkinen ja johdin päivittäisi rutiineja Helsingin vilkkaimmassa kauppakeskuksessa. 

LuKLabel idea syntyi, kun huomasin ettei "LuKLabelimaista" brändia ollut vielä Suomessa, halusin olla erottuva ja kyseenalaistaa kaiken mitä olin sitä ennen nähnyt. Minulle motivaattorina toimii se, kun saan auttaa ihmisiä voimaan paremmin tuotteidemme avulla sekä jakaa inspiraatiota. Tästä pidän kiinni vielä tänä päivänäkin ja olen ollut onnekas saadessani ihmisiä ympärilleni, jotka tukevat matkaani.

LuKLabel tarinan suurimpia kertojia ovat kuitenkin olleet alusta asti asiakkaamme, he ovat tukeneet ja auttaneet minua kehittymään työssäni. 👣 Sen vuoksi olen myös itse päätynyt auttamaan asiakkaitani onnistumaan omien unelmiensa parissa.

Menestys on kiinni 3 tärkeästä asiasta:

  • pelkojen hallinnasta sekä kyvystä ymmärtää myös epäonnistumisen mahdollisuus matkallasi.
  • tahtotilasta sekä mielenhallinnastasi haastavissa hetkissä.
  • oikeista ihmisistä ympärilläsi, jotka tukevat myös silloin kun epäonnistut.

 

Yhteydenotot joko some-kanavieni kautta tai tiia.hakala@luklabel.fi

Iloa päivääsi! 💛 

Tiia

Instagram tilini löydät täältä.

TikTok tilini löydät täältä.