Meet our team

OUR FEARLESS TEAM: 

 

Tiia Hakala
CEO
Vastuulla myynti sekä tuotekehitys. Tiia on se joka luo LuKLabelin visioita ja strategioita esitellen rohkeasti ne asiakkaillemme. Inspiraationa toimii ihmiset ja heidän tarinansa, joiden kautta syntyy LuKLabelin uudet tuoteideat.
tiia.hakala@luklabel.fi

Markus Hakala
Tuotanto, sekä tuoterakenteet.
Markusta inspiroi pienet yksityiskohdat, sekä laadukkaasti valmistetut tuoteideat. Markuksen suunnittelemana on syntynyt mm. joulukalenterimme, sekä vuosikalenteri.
markus.hakala@hakakansio.fi

 

 

 

Hanna-Maria, customer service

Hansu vastaa iloisin mielin päivittäin varastollamme, jotta tilauksesi lähtee ajoissa matkaan ja saapuu turvallisesti perille. Hansulle voit myös viestitellä WhatsAppin kautta, ja kysyä apua tilauksestasi tai tuotteisiin liittyvissä asioissa. 

 hanna-maria@luklabel.fi 

 

Janina, webshop and international sale

 

Vastuulla verkkokauppa, sekä kansainvälinen kehitys. LuKLabelin ohella Janina opiskelee yrittäjyyttä kauppakorkeassa. Janinan puoleen voit kääntyä, jos kaipaat apua verkkokauppaan tai jälleenmyyntiin liittyvissä asioissa.

janina@luklabel.fi

 

 

Heidi, marketing coordinator

 

Vastuulla markkinointi, sekä LuKLabelin sosiaaliset kanavat. Heidi suunnittelee ja kehittää markkinointia, jotta voimme tiedottaa tuotteistamme entistä kattavammin. Heidi koordinoi lisäksi tapahtumiamme. Heidin puoleen voit kääntyä, jos haluat tehdä yhteistyötä kanssamme.

heidi@luklabel.fi

 

 

 

Voit lisäksi milloin vain lähettää meille mailia: info@luklabel.fi

 

Ilo palvella juuri sinua,

LuKLabel -tiimi