Tiia Hakala -  CEO perustaja
Tiia on henkilö joka rohkeasti vie tarinaamme eteenpäin, samalla inspiroiden ja auttaen muita menestymään omien unelmien parissa. Tiian vastuulla on tuotesuunnittelu, verkkokaupan sekä myynnin kehitys. Inspiraationa toimii ihmiset ja heidän tarinansa, joiden kautta syntyy LuKLabelin uudet tuoteideat.
tiia.hakala@luklabel.fi
Markus Hakala - Graafinen suunnittelu, sekä tuoterakenteet.
Markusta inspiroi pienet yksityiskohdat, sekä laadukkaasti valmistetut tuoteideat. Markuksen suunnittelemana on syntynyt mm. joulukalenterimme, sekä vuosikalenteri.
markus.hakala@hakakansio.fi
Hanna-Maria, customer service
Hansu vastaa iloisin mielin päivittäin varastollamme, jotta tilauksesi lähtee ajoissa matkaan ja saapuu turvallisesti perille. Hansulle voit milloin vain (myös iltaisin ja viikonloppuisin) viestitellä sivun alalaidasta löytyvän WhatsAppin kautta, ja kysyä apua tilauksestasi tai tuotteisiin liittyvissä asioissa. Hansu pitää huolta, että tärkeille kysymyksellesi löytyy aina vastaus <3
 info@luklabel.fi 
_____________________
Janina, webshop and international sale
Vastuulla verkkokauppa, sekä kansainvälinen kehitys. LuKLabelin ohella Janina opiskelee yrittäjyyttä kauppakorkeassa. Janinan puoleen voit kääntyä, jos kaipaat apua kansainvälisissä yhteistöissä.
janina@luklabel.fi
 ______________________
Heidi, marketing and sale coordinator
Vastuulla markkinointi, sekä LuKLabelin sosiaaliset kanavat. Heidi suunnittelee ja kehittää markkinointia, jotta voimme tiedottaa tuotteistamme entistä kattavammin.  Heidin puoleen voit kääntyä, jos haluat tehdä yhteistyötä kanssamme tai jälleenmyyntiin liittyvissä asioissa.
heidi@luklabel.fi
Voit lisäksi milloin vain lähettää meille mailia: info@luklabel.fi
Ilo palvella juuri sinua,
LuKLabel -tiimi