Kotitoimisto kompaktisti | LuKLabel

Kotitoimisto kompaktisti

 

Vuosi 2020 opetti meille kaikille uutta. Meidän täytyi sopeutua, keksiä uusia ratkaisuja arjen pyörittämiseen sekä aikatauluttaa ja organisoida entistä paremmin. Moni panosti kotitoimistoonsa aiempaa enemmän, kun taas osa ei ollut koskaan aiemmin tehnyt töitä kotoa.
Ei ole helppoa täysin itsenäisesti ja yllättäen oppia työskentelemään tehokkaasti, varsinkin kun tuttu (ja mahdollisesti rauhallinen) työympäristö muuttu.  

LuKLabelin valikoimassa löytyy tuotteita somistamaan kotitoimistoasi

Kokosimme alle vinkkimme, miten teet kotitoimistostasi viihtyisän, inspiroivan sekä oman näköisesi tilan.

1. Varaa itsellesi paikka työnteolle. On tutkitusti helpompi saada aivot työmoodiin, kun siirryt pois sohvalta, tai muualta missä normaalisti rentoudut.

2. Aseta työpisteesi ikkunan luokse. Ruutujen tuijottaminen rasittaa silmiä ja tietyn ajan nälkeen aivot eivät näe värejä enää ruudulla oikein. Katso välillä hetken aikaa ulos, luonnonvaloa. Se virkistää ja antaa silmille lepoa. 

3. Pidä työpisteesi inspiroivana. Pieni viherkasvi, järjestyksessä olevat tavarat, harmoniset väriyhdistelmät, kauniit printit... Inspiraatio tulee helpommin, kun ympäröit itsesi viihtyvillä asioilla.

4. Tuuleta. Tunkkainen huoneilma väsyttää. Avaa välillä ikkunaa tai pidä pieni tauko raittiissa ilmassa. Voit myös käyttää huonetuoksuja.

 

5. Juo vettä. Helpoin tapa on pitää pöydällä vesipulloa, josta saa helposti raikasta, kylmää vettä. Juo vähän kerrallaan, usein.

6. Syö tauolla. Jatkuva snäcksääminen ei ole hyväksi, vaan pidä selkeä ruokatauko jonka ajaksi lopetat työnteon ja nollaat aivot.

7. Kuuntele taustamusiikkia. Hiljaisuus ja sen vastakohta - liika meteli vaikeuttaa keskittymistä. Mikäli kodin muut äänet häiritsevät, laita kuulokkeista esimerkiksi White Noise tai meren ääniä muistuttavaa soittolista. LuKLabelin oma Working from Home -Spotify soittolistaa saa myös hyödyntää! 

LuKLabelin valikoimassa on useita toimistoon sopivia tuotteita, katso valikoima täältä

 

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.