Our story

TARINA JOKA ALKOI ROHKEUDESTA,

LuKLabelin tarinan takana on Tiia. Lastensa myötä joulukuussa 2016 hän päätti rohkeasti lähteä toteuttamaan unelmaansa yrittäjyydestä ja löysi heti paikkansa. Tuotteillaan hän haluaa inspiroida asiakkaita jaksamaan arjen haasteiden keskellä. Tiiaa inspiroi erityisesti ihmisten tarinat sekä halu auttaa ihmisiä voimaan paremmin tuotteidemme avulla.

Yrityksen takana on oikeastaan koko perhe, jonka jokainen jäsen on ollut pienestä asti tekemisissä yrittämisen, sekä uuden kehittämisen parissa. Tiian miehen Markuksen yrityksen kanssa yhteistyönä alettin luomaan LuKLabelin ensimmäistä mallistoa. Ensimmäisenä mallistoon alettiin suunnittelemaan suloisia neuvolakorttikoteloita ja mallisto on tämän myötä kasvanut runsaasti. Lapset, Luca ja Kianna ovat mukana malliston onnistumisessa, sekä toimivat tuoteinspiraation lähteinä. Heidän kauttaan syntyi myös yrityksen nimi, LuKLabel. Mukaan on myös liittynyt perheen kolmas lapsi Sinna, joka on tuonut uutta intoa verkkokaupan puolelle ja valikoimaa on uudistettu vastamaan entisestään asiakkaiden toiveita. Vuosien aikana toiminta on laajentunut muiden valmistajien kautta. Tuotteiden valmistajat koostuvat Euroopasta, sekä Aasiasta.  

TOIMINTA

LuKLabel omat tuotteet on aikanaan suunniteltu yhteistyönä suoraan asiakkaiden kanssa, toteuttamalla heidän toiveiden mukaisia ajattomia tuotteita. Mukana ensimmäiset kolme vuotta oli 40 henkinen asiakkaista koottu tiimi jota kutsuttiin LuKLabel Design Teamiksi. Yhdessä yritys ja asiakas vei unelmiaan eteenpäin. Tuotteita suunniteltiin lapsille, sekä kodinsisustukseen. Tulevina vuosina verkkokaupan mallistoa kasvatetaan entisestään yhteistyökumppaneiden kanssa, jotta valikoima vastaa paremmin asiakkaiden tarpeita. Valikoima pyritään olemaan helpostilähestyttävä, sekä asiakkaan arkea helpottava.

TUOTESUUNNITTELU JA VALIKOIMA

LuKLabel tuotteen ulkoasu on hiottu tarkkaan ja viimeistellen, jotta lopputulos olisi mahdollisimman raikas. Tarinamme alkoi käyttäen pääraaka-aineena pahvia sekä kartonkia, joilla leikittelimme rohkeasti ja etsimme jatkuvasti uusia printtejä. Mallistomme ja tilausmäärät pyritään rakentamaan niin taitavasti, että valmistusprosessin aikana tuotetaan vain oikean määrän tuotteita, jolloin emme kannusta turhaan ostohysteriaan, vaan kannustamme pohtimaan onko tuotteemme asiakkaalle tarpeellinen sijoitus. Pyrimme valitsemaan valikoimaan tuotteita, jotka auttavat asiakkaitamme inspiroitumaan kiireisen arjen keskellä! 

ARVOT

Tärkein arvomme on asiakaspalvelu ja sen vaaliminen. Emme tingi siitä, vaan teemme kaikkemme jotta voimme ilahduttaa asiakkaitamme. Uskomme hyvään ja ilon jakamiseen. Haluamme omalla toiminnalla inspiroida uskomaan itseensä ja elämään omien unelmien näköistä elämää. Olemme pieni ja sinnikäs brändi joka on uudistanut vuosien aikana rohkeasti tomintaansa jotta olemme pysyneet kilpailussa mukana vielä tänä päivänä.