Vinkit miten saavuttaa unelmasi

Vinkit miten saavuttaa unelmasi

Tärkeät ensi askeleet unelmasi saavuttamiseen:
  • Aseta selkeä tavoite ja kirjoita se itsellesi ylös - todistetusti olet sitoutuneempi tavoitteesi paremmin, kun kirjaat sen ylös. Muista myös määritellä miksi tavoite on sinulle tärkeä.
Apunasi toimii My success story planner

  • Aseta aikaraja ja pilko tavoite pienempiin osiin. Helpottaa tavoitteessa pysymistä vaikeilla hetkillä, sekä osaat iloita myös pienistä saavutuksistasi.
  • Tee tavoitteesi eteen jotain joka päivä! Pienet askeleet ovat niitä joista kasvatat isoa tulosta. Jätä esimerkiksi puhelimen selaaminen vähemmälle ja aloita opettelemaan unelmaasi liittyvää aihetta vapautuvalla ajallasi.
  • Uudet haasteet tarvitsevat uusia rutiineja sekä toimintapoja. Tällöin jostain vanhasta pitäisi uskaltaa luopua. Perus sääntö on - lisää uutta ja vähennä asioita jotka eivät tuo sinulle enää energiaa eivätkä motivoi matkaasi. Muutoin väsähdät ja palaat vanhaan ja tuttuun. 
  • Mukavuusalueella pysyminen ei ikinä edistä tavoitteitasi. Haasta itseäsi kokeilemaan uutta, liian monesti luomme itsellemme pelkoja ja asioita joiden aloittaminen ahdistaa tai tuntuu liiaan raskaalta. Haluatko ennemmin tehdä vaikeita päätöksiä uuden helpomman elämän vuoksi, vai jatkaa paikoittain raskastakin elämääsi, ja tehdä toistuvasti helppoja asioita?

  • Pidä ympärilläsi vain ne ihmiset, jotka tukevat matkaasi, sekä kuuntele ihmisiä jotka inspiroivat sinua. Olet pian 100% ympäristösi kaltainen. Kenenkään ei tarvitse kestää alistavaa käytöstä tai väheksyntää. Menestyvien ihmisten yksi avaintekijä on tapa hyödyntää heidän ympäristöänsä. He ovat tarkkoja keitä päästävät ympärilleen ja kenelle antavat kallista aikaansa. Pidäthän myös itsekin huolta että jaat hyvääsi muille, saat samaa käytöstä myös takaisinpäin.
  • Pidä huolta hyvinvoinnistasi ja, että sinulla on varmasti tarpeeksi energiaa toteuttaa unelmiasi - väsyneenä on vaikeampaa uskoa itseensä. Hyvinvoinnillesi tärkeää on nukkua tarpeeksi, rentouttaa mieltäsi, liikkua paljon ja syödä terveellisesti. Omaan hyvinvointiin liittyy vahvasti myös omien heikkouksien ja vahvuuksien tunnistaminen. Missä asioissa olet jo hyvä ja missä et niin hyvä. Jokaisella meillä on omat vahvat osaamisalueet, kehitä niitä ja pyydä apua tilanteisiin, jossa olet heikommillasi.

Tärkeintä on kuitenkin että pysyt sinnikkäänä! Uudet rutiinit ja tavoitteet ottavat aikaa. Uskallamme väittää, että vuosi on jo hyvä aika nähdä tuottaako unelmasi sinulle mitään. Vai muuttuuko unelmasi matkan aikana ja huomaat saavasi vieläkin motivoivempia asioita elämääsi. Menestystä matkallesi!

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.