Miksi vedenjuonti on niin tärkeää? | LuKLabel

Miksi vedenjuonti on niin tärkeää?

Suomessa saamme nauttia maailman parhaimmasta vesijohtovedestä. Vedenjuonti on erityisen tärkeää näillä helteillä, mutta silti tankkaaminen meinaa unohtua vaikka me kaikki tiedämme sen tärkeyden. Hyvä vinkki riittävän vedenjuonnin varmistamiseen on käyttää täytettävää vesipulloa, jossa vesi pysyy raikkaana ja viileänä pitkään. Kun vesipullo on käden ulottuvilla, viileänä ja juomavalmiina, tulee helpommin juotua enemmä vettä huomaamatta. 

Listasimme vielä musitutuksena, miksi vedenjuonti onkaan niin tärkeää:

 

1. Säätelee kehon sisäistä lämpötilaa, tärkeää etenkin näillä helteillä. Juo useasti pieniä määriä vettä, jolloin se imeytyy tasaisesti.

2. Kirkastaa ja heleyttää ihoa. Vedenjuonti auttaa ihon epäpuhtauksiin ja kimmoisuuteen.

3. Auttaa ja ehkäisee päänsärkyjä. Usein muistamme vasta pienen päänsäryn ilmettyä, että vettä ei ole tullut juotua tänään tarpeeksi. Muista ennakoida, Buranan sijaan vesi. 

4. Auttaa lieventämään alkoholin aiheuttamaa huonovointisuutta. Muista viinilasien välissä ottaa vettä. Auttaa olotilaan illan, sekä seuraavan aamun aikana.

5. Auttaa painonhallinnassa ja hillitsee herkkuhimoja. Kun oikein tekee mieli herkkua, eikä sellaista ole saatavilla, kokeile juoda lasillinen jääkylmää vettä. Hämmentävää, mutta toimii!

6. Parantaa keskittymiskykyä ja muistia.

7. Parantaa terveyttä ja hyvinvointia. Kun vesi kiertää kehossamme, se tukee proteiinien, entsyymien sekä solujen toimintaa ja näin auttaa yleiseen hyvinvointiin.

LuKLabelin valikoimassa on upeita teräksisiä juomapulloja, jotka pitävät juomaveden viileänä jopa 24 tuntia! Katso ihanat printit täältä! 

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.