Stailausvinkkejä ripustettavalle joulukalenterille | LuKLabel

Stailausvinkkejä ripustettavalle joulukalenterille

Marraskuu ja pimeä aika on täällä. Mieltä kannatta piristää erilaisilla luovilla askareilla! Mietitkö miten voisit koristaa joulukotiasi kalenterillamme? Listasimme sinulle valmiita ideoita ja inspiraatiota miten voit hyödyntää suosittua joulukalenteriamme.
Joulukalenterin mukana tulee aina 4 metriä juuttinarua, jolla saat 24 erilaista kirjekuorta roikkumaan esille. Ohessa esittelemme muutaman idean, jonka voit mielesi mukaan toteuttaa kotonasi.
Ripusta kirjekuoret suoraan pieneen kuuseen roikkumaan,  ja yksi kerrallaan lapset saavat kaivaa luukun esille. Vinkki, laita maljakkoon sokeria jolloin havut eivät varise koko ajan.
Valmista kuusenoksesta kranssi tai osta valmiina. Voit laittaa kirjekuoret roikkumaan sikinsokin ja asettaa kranssin paikkaan, jossa se tuo upeasti joulutunntelmaa. Vinkki, valosarjalla luot lisätunnelmaa.
Laita kuoret odottamaan yhteen kivaan paikkaan yksi kerrallaan, josta pienet sormet voivat ne aamulla löytää. Vinkki, tonttu on voinut myös jättää kartan mistä päivän joulukalenterikuori löytyy. 
Voit myös etsiä metsästä tyylikkään oksan, johon laitat koristeita tai joulukalenterin  roikkumaan. Vinkki, eucalyptus oksilla saat modernia ilmettä!
Voit myös liimata seinään kaksipuolisella teipillä puiset pyykkipojat, ja laittaa niihin kirjekuoret roikkumaa. Vinkki, tee asetelmasta joulukuusen mallinen ja se toimii upeana tilanluojana.
Kirjekuoret voi myös asetella kauniiseen puiseen koriin, jonka pohjan voit täyttää pumpulilla ja ihanilla joulukoristeilla. Vinkki, jouluvalot luovat tunnelmaa.
Ihania ja jouluisia koristeluhetkiä!
LuKLabel -tiimi
Joulukalenterin voit ostaa täältä
Kaikki joulutuotteet löydät täältä

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.