Tarina joka on kestänyt jo viisi vuotta! 🥂

Tarina joka on kestänyt jo viisi vuotta! 🥂

Hei,

Mahtavaa että seuraat tarinaamme! Olen superkiitollinen joka ikisestä klikkauksesta sekä tilauksesta joita teet sivuillamme! Olemme mieheni kanssa suunnitelleet tuotteistamme n. 60% ja muu valikoima on tarkoin valikoitujen yhteistyökumppaneiden valmistavia tuotteita, joiden avulla toivottavasti saat arkeesi iloa. Suosituimmat tuotteet ovat tällä hetkellä kaikki My success story sarjan tuotteet, sekä suloiset neuvolakorttikotelot josta koko tarinamme aikanaan lähti käyntiin. Toivon sydämestäni että LuKLabel verkkokauppa on sinulle kuin suloinen karkki, jonka sivuja selaillessa inspiroidut arjen kaaoksen keskellä 🍭Valikoimaamme pidetään pienenä ja yhtenäisenä, mutta tuotteet vaihtelevat kuitenkin sesongittain ja osa tuotteista myykin hyvin nopeasti loppuun. Kiitos siitä teille! Psst. Saatat tulevaisuudessa yllättyä mitä kaikkea ihanaa kaupastamme löydät!

Kuva vuodelta 2017, kun kaikki oli vielä alussa.

Yrittäjäksi lähdin aikanani hyvin rohkeasti ja määrätietoisesti, tietämättä mitä kaikkea tulen vielä kokemaan! LuKLabel brändin rakentaminen on ollut todella antoisaa ja olen nauttinut matkastani - jopa niistä haastavista päivistä. Olen saanut tavata upeita ihmisiä, jotka ovat auttaneet rakentamaan LuKLabelista yhteisön, jossa kaiken keskiössä on ollut unelmointi ja niiden toteuttaminen. Viideltä vuodelta olisi vaikka kuinka montaa tarinaa kerrottavana, kuitenkin tiivistettynä se on ollut todella maaginen ja elämäniloa tuova ajanjakso!✨

Kuvassa 2018 upeita #luklabeldesgnteam´n jäseniä jotka auttoivat rakentamaan ensimmäiset kolme vuotta LuKLabelin matkaa.

Viiden vuoden matkan aikana olen päätynyt verkkokaupan rakentamisen ohella sparrailemaan ja auttamaan muita onnistumaan, sillä tiedän miten paljon tukea jokainen meistä tarvitsee unelmiensa alussa - silloin kun mielessä ei ole kuin pelkkä hatara toivo. Haluaisin myös omalla esimerkilläni näyttää miten tärkeää on toisten tukeminen ja auttaminen.

LuKLabelia olen rakentanut lasteni ollessa pieniä ja tällä hetkellä minulla on seuranani päivittäin 2kk ikäinen suloinen Sinna. Unelmiani olen jatkanut heti synnyslaitokselta palattuani, sillä ne tukevat jaksamistani joka päivä näin vauva-arjenkin keskellä. Yrittäjyyden ja äitiyden yhdistäminen onkin hyvin pitkälti mielen vahvuutta, joten uskallan rohkaista myös muita äitejä kokeilemaan merkityksellisiä asioita oman elämänsä aikana. Ei kannata tyytyä elämään muiden halujen ja uskomusten mukaan, vaan mennä rohkeasti omaa polkuaan.

Jos et kuitenkaan tunne itseäsi kunnolla, on hyvin vaikeaa toteuttaa omia unelmia. Silloin päätyy helposti tekemään mitä muut tekevät ja rakentamaan elämän jossa ei loppujen lopuksi saavuta koskaan tasapainoa. Oman elämäni tukipilari on olla ajattelematta mitä muut ajattelevat, pitää huolta jaksamisesta sekä pysyä vahvana oman tarinani kanssa. En pelkää epäonnistumisia, uskon niiden tekevän meistä entistä vahvempia. Tiedän olevani monessa asiassa huono, mutta tiedän olevani monessa asiassa myös voittamaton. Noiden tietojen pohjalta saan asioita tapahtumaan. Oma unelmani onkin, että saisin mahdollisimman monta ihmistä ympärilläni uskomaan omiin kykyihin sekä luopumaan epäonnistumisen pelosta. Jos tänään aloitat jotain uutta, ihan varmasti olet siinä huono ja teet lukemattomia virheitä, mutta pärjäät sillä kykysi luottaa itseesi kasvaa päivä päivältä! 🤎

 

Joskus kuitenkin jokainen meistä kaipaa apua ja mentorointia, sen vuoksi rakensin teille My success story verkkokurssin. Synttäritarjouksena tarjoamme kaikille haaveilijoille My success story verkkokurssin nyt -30%.

Verkkokurssilla kerron lisää millä keinoin olen rakentanut vahvan mieleni ja miten ylläpidän tavoittetani läpi ruuhkavuosien, sekä vaikeiden tilanteiden kohdatessa elämääni. Verkkokurssi herättää ajatuksia ja toivottavasti rohkaisee sinua aloittamaan oman matkasi!

Kiitos vielä tuhannesti sinulle joka mahdollistat unelmamme - sinulle joka olet auttanut rakentamaan LuKLabelin tarinaa - sinulle joka olet suositellut tuotteitamme ystävällesi - ja erityisesti sinulle jolle tuotteemme ovat tuoneet iloa! Cheers tuleville vuosille!🥂🍾

Tiia

Lisää ajatuksiani voit seurata Instagam sivuiltani.

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.