Tarina joka on kest√§nyt jo viisi vuotta! ūü•ā

Tarina joka on kest√§nyt jo viisi vuotta! ūü•ā

Hei,

Mahtavaa ett√§ seuraat tarinaamme! Olen superkiitollinen joka ikisest√§ klikkauksesta sek√§ tilauksesta joita teet sivuillamme! Olemme mieheni kanssa suunnitelleet tuotteistamme n. 60% ja muu valikoima on¬†tarkoin valikoitujen yhteisty√∂kumppaneiden valmistavia tuotteita, joiden avulla toivottavasti saat arkeesi iloa. Suosituimmat tuotteet ovat t√§ll√§ hetkell√§ kaikki My success story sarjan tuotteet, sek√§ suloiset neuvolakorttikotelot josta koko tarinamme aikanaan l√§hti k√§yntiin. Toivon syd√§mest√§ni ett√§ LuKLabel verkkokauppa on sinulle kuin suloinen karkki, jonka sivuja selaillessa inspiroidut arjen kaaoksen keskell√§¬†ūüć≠Valikoimaamme pidet√§√§n pienen√§ ja yhten√§isen√§, mutta tuotteet¬†vaihtelevat kuitenkin sesongittain ja osa tuotteista myykin hyvin nopeasti loppuun. Kiitos siit√§ teille! Psst. Saatat tulevaisuudessa yll√§tty√§ mit√§ kaikkea ihanaa kaupastamme l√∂yd√§t!

Kuva vuodelta 2017, kun kaikki oli vielä alussa.

Yrittäjäksi lähdin aikanani hyvin rohkeasti ja määrätietoisesti, tietämättä mitä kaikkea tulen vielä kokemaan! LuKLabel brändin rakentaminen on ollut todella antoisaa ja olen nauttinut matkastani - jopa niistä haastavista päivistä. Olen saanut tavata upeita ihmisiä, jotka ovat auttaneet rakentamaan LuKLabelista yhteisön, jossa kaiken keskiössä on ollut unelmointi ja niiden toteuttaminen. Viideltä vuodelta olisi vaikka kuinka montaa tarinaa kerrottavana, kuitenkin tiivistettynä se on ollut todella maaginen ja elämäniloa tuova ajanjakso!✨

Kuvassa 2018 upeita #luklabeldesgnteam¬īn j√§seni√§ jotka auttoivat rakentamaan ensimm√§iset kolme vuotta LuKLabelin matkaa.

Viiden vuoden matkan aikana olen päätynyt verkkokaupan rakentamisen ohella sparrailemaan ja auttamaan muita onnistumaan, sillä tiedän miten paljon tukea jokainen meistä tarvitsee unelmiensa alussa - silloin kun mielessä ei ole kuin pelkkä hatara toivo. Haluaisin myös omalla esimerkilläni näyttää miten tärkeää on toisten tukeminen ja auttaminen.

LuKLabelia olen rakentanut lasteni ollessa pieniä ja tällä hetkellä minulla on seuranani päivittäin 2kk ikäinen suloinen Sinna. Unelmiani olen jatkanut heti synnyslaitokselta palattuani, sillä ne tukevat jaksamistani joka päivä näin vauva-arjenkin keskellä. Yrittäjyyden ja äitiyden yhdistäminen onkin hyvin pitkälti mielen vahvuutta, joten uskallan rohkaista myös muita äitejä kokeilemaan merkityksellisiä asioita oman elämänsä aikana. Ei kannata tyytyä elämään muiden halujen ja uskomusten mukaan, vaan mennä rohkeasti omaa polkuaan.

Jos et kuitenkaan tunne itse√§si kunnolla, on hyvin vaikeaa toteuttaa omia unelmia. Silloin p√§√§tyy helposti tekem√§√§n mit√§ muut tekev√§t ja rakentamaan el√§m√§n jossa ei loppujen lopuksi saavuta koskaan tasapainoa. Oman el√§m√§ni¬†tukipilari on olla ajattelematta mit√§ muut ajattelevat, pit√§√§ huolta jaksamisesta sek√§ pysy√§ vahvana oman tarinani kanssa. En pelk√§√§ ep√§onnistumisia, uskon niiden tekev√§n meist√§ entist√§ vahvempia. Tied√§n olevani monessa asiassa huono, mutta tied√§n olevani monessa asiassa my√∂s voittamaton. Noiden tietojen pohjalta saan asioita tapahtumaan. Oma unelmani onkin, ett√§ saisin mahdollisimman monta ihmist√§ ymp√§rill√§ni uskomaan omiin kykyihin sek√§¬†luopumaan ep√§onnistumisen pelosta. Jos t√§n√§√§n aloitat jotain uutta, ihan varmasti olet siin√§ huono ja teet lukemattomia virheit√§, mutta p√§rj√§√§t sill√§ kykysi luottaa itseesi kasvaa p√§iv√§ p√§iv√§lt√§!¬†ūü§é

 

Joskus kuitenkin jokainen meistä kaipaa apua ja mentorointia, sen vuoksi rakensin teille My success story verkkokurssin. Synttäritarjouksena tarjoamme kaikille haaveilijoille My success story verkkokurssin nyt -30%.

Verkkokurssilla kerron lisää millä keinoin olen rakentanut vahvan mieleni ja miten ylläpidän tavoittetani läpi ruuhkavuosien, sekä vaikeiden tilanteiden kohdatessa elämääni. Verkkokurssi herättää ajatuksia ja toivottavasti rohkaisee sinua aloittamaan oman matkasi!

Kiitos viel√§ tuhannesti sinulle joka mahdollistat unelmamme - sinulle joka olet auttanut rakentamaan LuKLabelin tarinaa - sinulle joka olet suositellut tuotteitamme yst√§v√§llesi - ja erityisesti sinulle jolle tuotteemme ovat tuoneet iloa! Cheers tuleville vuosille!ūü•āūüćĺ

Tiia

Lisää ajatuksiani voit seurata Instagam sivuiltani.

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.