Vinkit kotona työskentelyyn - kuinka onnistun? | LuKLabel

Vinkit kotona työskentelyyn - kuinka onnistun?

Lähes meidän jokaisen arki on nyt muuttunut, virusepidemian seurauksena. Joudumme opettelemaan uusia rutiineja sekä venymään äärirajoillemme. Me aikuiset huolehdimme taloudesta, laskuista, ruoanlaitosta ja lastemme hoidosta tai kotiopettamisesta - kun taas lapsemme myöhemmin muistavat tämän hetken aikana, jolloin vietettiin perheen kesken aikaa yhdessä erityisen paljon. 

LuKLabelin perustaja Tiia Hakala, on kotoa työskentelyn ammattilainen. 
Annamme tässä kirjoituksessa hänen kertoa omat vinkkinsä onnistumiseen ja parhaiden tulosten saavuttamiseksi:

 

🌻 Aikatauluta päiväsi. Ihan kuin toimistolla ollessa, suunnittele miten paljon käytät mihinkin aikaa.

🌻 Älä roiku somessa. Tämä on oikeasti tosi tärkeä asia itselleni ja joka on auttanut olemaan luovempi. Keskustelujan selaaminen tai kaikkiin tulleihin viestiketjuihin vastaaminen lyhentää keskittymiskykyäni tosi paljon. Joten vältä ainakin sen päivän tärkeimmän tehtävän ajan vilkuilemasta puhelintasi.

🌻 Pidä luovia taukoja!! Yleensä itse käyn lenkillä, siivoan, käyn puhelimen viestit läpi, lakkaan kynnet tai kuuntelen äänikirjoja. Teen yleensä töitä 4h pätkissä, välissä tunnin tauko jne.

🌻 Syö hyvin, älä napostele herkkuja koko päivän. Pidä kunnollinen ruokatauko. Tämäkin tärkeää, sillä oikea ravinto pitää sinut virkeänä läpi päivän.

🌻 Itse en kulje läpi päivän rähjäisenä tukka pystyssä, sillä se vaikuttaa paljon mielialaani. Itsensä pukeminen ja "siistiminen" viestittää kropalle hereilläolosta ja muuttaa vireystilaa. Kaikille tämä on henkilökohtainen asia, mutta itse olen kokenut sen toimivammaksi ja inspiroivaksi tavaksi aloittaa työpäiväni.

🌻 Etsi kotoa suosikkipaikka tehdä töitä ja tee tilasta mieluinen. Itselläni oma työskentelytilani on aina siisti ja käytän rauhoittavia tuoksuja.

🌻 Muista myös taukojen välissä pitää hauskaa, soita vaikka kaverille tai hassuttele kumppanisi kanssa. Nauraminen lievittää stressiä ja saa sinut jaksamaan paremmin. ✨

Inspiroivia (koti)työpäiviä jokaiselle. Muista, että se on paljon sinusta itsestäsi kiinni, kuinka tuottelias osaat olla myös kotoa käsin 💛

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.