KUN ON AIKA MATKUSTAA LAPSIEN KANSSA | LuKLabel

KUN ON AIKA MATKUSTAA LAPSIEN KANSSA

Lasten kanssa matkustaminen on ihanaa; yhteinen aika ja aktiviteetit vahvistavat perheenjäsenten välejä, ja lapset pääsevät tutkimaan maailmaa. Loma on rentouttavaa aikaa sekä vanhemmille että lapsille ♥︎

Mutta miten pitäisi valmistautua lomamatkaan lasten kanssa?

  • Älä pakkaa liikaa! Monet arkipäiväisistä asioista saa ostettua lomakohteen lähimarketeista, kuten hygieniatuotteet ja vaatteita.
  • Hotelli, huoneistohotelli vai oma villa? Hotellilla kaikki hoituu puolestasi, mutta ison perheen kanssa huoneistohotelli tai jopa vuokrattava villa on hyvä vaihtoehto; saatte olla kuin kotonanne ruokaa tehden, mutta uusissa maisemissa. Hotellia valitessa muistakaa lapsiystävälliset vaihtoehdot.
  • Ranta & meri vai allas-alue? Ottakaa huomioon lasten iät ja preferenssit; kaikki eivät viihdy hiekan keskellä.
  • Pakkaa lentokoneeseen käsimatkatavaroihin lapsille viihdykettä, mutta myös olennaisia tavaroita; kosteuspyyhkeitä sotkujen varalle, purkkaa lentokoneen nousua ja laskua varten, lisävaatteita kylmyyden varalle, kuulokkeet ja pieniä välipaloja. Myös käsidesi ja vauvalle varavaippoja mukaan!
  • Olkaa ajoissa! Lasten kanssa kommelluksia tapahtuu ja ylimääräiset sotkut ja vessassa käymiset voivat viedä runsaasti aikaa lentokentällä. Lähtöselvitys onneksi onnistuu nykyään myös netissä!

On tärkeää tehdä lapsille matkustamisesta mieleistä. Lomalle valmistautumisesta voi tehdä hauskaa myös lapsille; ostakaa uudet uimapuvut tai aurinkolasit, suunnitelkaa yhdessä, mitä kaikkea haluaisitte kokea tai piristäkää passien ilmettä esimerkiksi LuKLabelin ihanilla, uusilla passikoteloilla (https://www.luklabel.fi/tuote-osasto/kotelot/)

MATKAVAKUUTUKSET & MUU TURVALLISUUS

Ennen matkaa on hyvä vielä tarkistaa, että jokaisella on matkavakuutus kunnossa. Touhukkaiden ja aktiivisten lasten kanssa on ihana matkustaa, mutta vahinkojen sattuessa on hyvä olla jokin turva, joka helpottaa turhaa stressiä. Pitäkää vakuutuskortit myös turvallisesti mukana matkalla!

Entä jos lapsi katoaa lentokentällä tai lomakohteessa? Vanhempien yhteystiedot on helppo laittaa mukaan esimerkiksi lapsille saataviin rannekkeisiin, jolloin vanhempiin saa otettua helposti yhteyttä. Muun muassa lastentarvikeliikkeistä voi löytyä kyseisiä rannekkeita.

TEHTÄVIÄ LAPSILLE

Vaikka lomamatka voi jo itsestään kuulostaa seikkailulta, kannattaa keksiä pieniä tehtäviä ja leikkejä lapsille. Kun lapsi saa osallistua, voidaan välttää monet tylsyyden puuskassa leihahtaneet kiukut. Voit esimerkiksi pyytää lapsia viemään roskat lähimpään roskakoriin, opettaa heitä tervehtimään paikallisella kielellä, huutamaan hep nähdessään jotain, joka voisi löytyä kotoa (esim. McDonald's).

Valon Kids -kylpytakki mukaan matkalle

Pakkaa kevyesti! LuKLabelin Valon Kids vohvelikankainen kylpytakki on tyylikäs, nopeasti kuivuva ja kevyt kantaa mukana. Puuvillavohvelin etuna on hyvä kosteudenimukyky ja kangas pysyy iholla pehmeänä. Vohvelikangas toimii myös ympäri vuoden kevyen materiaalinsa vuoksi. Kylpytakkia voit hyödyntää saunan jälkeen, kuin myös rannalla. (https://luklabel.fi/products/valon-kids-kylpytakki)

Muistakaa ottaa rennosti ja olla joustavia - vaikka kaikki ei menisi ihan niinkuin oli suunniteltu niin reissu on silti varmasti mahtava ♥︎

LuKLabel - tiimi

#madeinfearless

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.