MOKAILUA EI KANNATA PELÄTÄ | LuKLabel

MOKAILUA EI KANNATA PELÄTÄ

Milloin viimeksi olet itse mokannut?

Meille LuKLabelilla kävi pieni moka, joka antoi uuden kappaleen tarinallemme. Suositussa tuotteessamme My Success Story -kalenterissa huomattiin painovirhe, joka vaikutti kokonaisen sivun käyttöön. Palautetta tuli paljon, mutta pyrimme välittömästi pahoittelemaan ja hyvittämään tapahtuneen, koska asiakaskuntamme on meille todella tärkeä.

Virheiden tekeminen ja epäonnistuminen on osa inhimillisyyttä, joka kertoo siitä, että olemme ihmisiä - kaikki ei aina voi mennä nappiin. Pienikin moka värittää elämäämme ja aiheuttaa yksilöllisiä tunnekuohuja. Mutta ainakin myöhemmin on jotain, mitä kertoa kahvipöydässä!

Mokailusta on tullut vuosien kuluessa yhä hyväksytympää, eikä täydellisyyttä tavoitella enää samalla tavalla kuin ennen. Usein epäonnistumisen välttäminen vie energiaa enemmän kuin itse teon tekeminen, jolloin omat energiavarastot hupenevat nopeammin ja keskittyminen kohdistuu muuhun kuin mihin pitäisi. Voiko täydellisyyden tavoittelu vaikuttaa työtulokseen?

On tärkeää tietää, mitä mokan jälkeen voi tehdä.

  • Oikea asenne ratkaisee! Kun itse pystyy moka jälkeen esimerkiksi hymyilemään, ei ympärillä olevat ihmisetkään säpsähdä tapahtunutta.
  • Ole ylpeä, että edes teit jotain! Yrittänyttä ei laiteta, niinhän se menee. Voit mokata tehdessä tai tekemättömyydessä, mutta kumpi kaduttaa myöhemmin..?
  • Opi virheistä! Yleensä epäonnistumiset ovat tärkeitä elämänopetuksia, joita ei koulun penkillä pääse kokemaan.
  • Jaa kokemus eteenpäin - edes pienelle ryhmälle, ystäville tai perheelle. Myötätunto auttaa ja vertaistuki luotettavassa seurassa saa usein oman mokan tuntumaan pieneltä.

Itsensä kannattaa hyväksyä, myös virheineen!

Jos olet ostanut 2019 My Success Story -kalenterin, voit halutessasi palauttaa tuotteen tai vaihtoehtoisesti saat hyvityslahjakortin. Lähetä kuva kalenterista tai tilausnumerosi osoitteeseen info@luklabel.fi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. ♥︎

Tulossa pian myös maksuttomia tarroja, joilla voit paikata virheelliset sivut!

Toivomme, että tämä tapahtuma rohkaisee myös teitä mokailemaan ja oppimaan virheistä - niin me teimme!

Mokailun täyteistä viikkoa!

LuKLabel -tiimi

#madeinfearless

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.