Koristeet ja teema joka juhlaan by LuKLabel | LuKLabel

Koristeet ja teema joka juhlaan by LuKLabel

LuKLabelin valikoimasta löytyy toinen toistaan upeampia tuotteita, joita tuunaamalla ja koristelemalla saat rekvisiittaa joka juhlaan. Suunnittelemmekin tuotteemme sillä ajatuksella, että ne eivät jää kaapin nurkkiin pölyttymään vaan toimivat mahdollisimman monikäyttöisinä mahdollisimman pitkään eri sisustustyylieissä.

Yksi kestosuosikkimme, viime talvena julkaistu tuotteemme vanerinen ripustin on jo löytänyt paikkansa lukuisista kodeista. Saamme jatkuvasti inspiroivia kuvia siitä, miten asiakkaamme tuunaavat ja koristelevat ripustinta eri tilaisuuksiin. 

Kokosimme tähän postaukseen vinkkimme ripustimen tuunaukseen - tätä voi todellakin pitää esillä koko vuoden! Katso vaikka:

 

1. Käytä sisustuksessa

 

Laita ripustin seinälle tai oveen irrottamalla tukipohja. Tukipohja on helppo irrottaa halutessaan. Koristele simppelisti kuivakukilla tai viherkasveilla (esim. eukalyptus kuivuu kauniiksi). Ripustimen voi myös maalata, täydentää esim. valoketjulla tai käyttää valokuvakehyksenä. Vain mielikuvitus on rajana. 

 

2. Babyshower-koriste

Lisäämällä koristetekstejä personoit ripustimen eri juhliin. Tämä on myös loistava lahja tulevalle äidille, joka arvostaa ekologisuutta sekä kestävää ja kaunista tavaraa. 


3. Pääsiäiskoriste

Käytä teemaan sopivia kukkia ja koristeita, keltainen ja muut kirkkaat värit kuuluvat kuuluu pääsiäiseen! Onko tyylisi överin rönsyilevä vai simppelin tyylikäs?

 

4. Hääkoristeet

Hääparin pöydän taakse seinään kiinnitettynä tai lahjapöydän katseenkerääjäksi? Koristele teemaväreihisi sopivaksi ja tee tästä juuri teidän näköinen joka säilyy kotona muistona upeasta päivästänne.

 

6. Juhlakoristeet esim. synttäreille 

Lisää ripustimeen koristetekstejä ja teemaan sopivia kukkia tai esim. serpentiiniä. 

 

7. Tyylikäs Joulukoriste ja joulukalenteri

Tämä ripustin on alunperin suuniteltu joulukalenteriksi joka meidän iloksi ja yllätykseksi valittiin viime vuoden kauneimmaksi joulukalenteriksi! Ripustimen ylälaidassa on 24 reikää, joihin ripustamalla saa kiinnitettyä 24 kirjekuorta. 
Ripustin toimii myös upeana kranssin runkona, lisäämällä runsaasti havunoksia. 

Alla vielä video, jossa perustajamme Tiia sekä upea kukkastailisti Johanna opastavat kranssin koristeluun kukkia käyttäen.
Ihania ja inspiroivia koristeluhetkiä, jaathan lopputuloksen kanssamme somessa tunnuksilla #luklabel @luklabelofficial. <3

 

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.